#nouse{ color:red; } Inför Svenska Cupen Junior: ”Det blir stentufft” - Svenska Bandyförbundet
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Martin Henriksson

Inför Svenska Cupen Junior: ”Det blir stentufft”

18 OKT 2018 16:57
På fredag inleds den sjunde upplagan av Svenska Cupen för juniorer. Förra säsongens åtta bästa lag gör upp om titeln i Sparbanken Lidköping Arena.
  • Uppdaterad: 18 OKT 2018 17:12

Vetlanda har vunnit tre av de fyra senaste JSM-gulden, men lagets enda titel i Svenska Cupen för juniorer kom 2013. Den rutinerade Vetlandatränaren Mattias Rehnholm ser fram mot helgens cupmatcher i Lidköping.

– Jag tror att Edsbyn blir riktigt vassa, så känns det när man tittar på laguppställningen. Men totalt sett är det åtta väldigt bra lag och jag tror att det blir stentufft, säger Mattias till svenskbandy.se och fortsätter.
– Det blir spännande att se spelarna inför kommande landslagsuppdrag. Det är positivt att se dessa lag i tävlingsmatcher tidigt på säsongen, säger Mattias, som leder P19-landslaget tillsammans med Villa Lidköpings P20-tränare David Karlgren.

I grupp A gör IFK Vänersborg, IK Sirius, Nässjö IF och Västerås SK upp om två semifinalplatser medan Edsbyns IF, Sandvikens AIK, Vetlanda BK och Villa Lidköping BK ställs mot varandra i grupp B.

– Vi har hela tiden pratat om att se detta som en möjlighet att spela ihop vårt lag under tävlingsformer. Och så fort vi tävlar vill vi vinna. Det här är en bra start på säsongen för oss, säger Mattias Rehnholm. 

  
TILL SPELPROGRAMMET >> 

Skribent: Erik Jonsson

LIVERAPPORTERING

ARRANGÖR

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg