#nouse{ color:red; } Etablerad kvintett gör upp om P18-titeln - Svenska Bandyförbundet
Hoppa till sidans innehåll
Rasmus Sjöström tar emot pokalen av förbundsordföranden Stig Bertilsson efter cupsegern förra året. Rasmus är med även i årets finalspel som avgörs i Sandviken.

Etablerad kvintett gör upp om P18-titeln

27 OKT 2016 14:31
Regerande mästarna Västerås är ett av lagen som gör upp om slutsegern i helgens finalspel i Svenska Cupen P18.
  • Uppdaterad: 27 OKT 2016 14:40

- Det är väldigt roligt att vara där vi är och att få möta de allra bästa lagen i Sverige. Det är fortfarande tidigt på säsongen, men det är alltid skönt att få testa på att möta de vi tror är de bästa lagen. Vi ser fram emot tuffa, jämna och förhoppningsvis bra matcher, säger VSK:s tränare Mikael Pettersson Sjölund till svenskbandy.se.

Precis som förra året är det kvintetten Vetlanda, Villa Lidköping, Edsbyn, Sandviken och Västerås som gör upp om slutsegern i finalspelet. För ett år sedan stod Västerås som segrare efter ett oerhört jämnt finalspel.

- Förra året lyckades vi få resultaten med oss och det var ovisst ända till sista matchen. Min tro är att det kommer bli lika jämnt i år, det är så man vill att det ska vara, säger Mikael, vars lag har tappat ett par tongivande spelare från förra säsongen.

- Bland annat Max Mårtensson, som ju är född 98. Men jag har förhoppningar om att några 99:or ska kliva fram och ta på sig större roller. Det finns talangfulla 99:or och 00:or som gott och väl kan bli lika bra som Max. 

VSK har redan stött på Vetlanda vid två tillfällen under försäsongen.

- Det har slutat med två förluster och resultatmässigt har det inte varit så jämnt, men däremot spelmässigt. Min uppfattning är att Vetlanda är minst lika bra som förra året. Vi har även mött Villa där det blev förlust efter en jämn match. SAIK och Edsbyn har vi inte mött än, men vi vet att det är två starka lag, säger Mikael.

   

Parallellt med finalspelet avgörs fortsättningsspel på fyra olika orter.

  

SPELPROGRAM MED MERA FINNS PÅ SVENSKA CUPENS HEMSIDA >>   

Skribent: Erik Jonsson
E-post: Adressen Gömd

LIVERAPPORTERING

ARRANGÖR

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg