Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till nya svenskbandy.se

09 JUN 2021 16:44
Svenska Bandyförbundets har en ny hemsida. Vi hoppas att sidan blir din naturliga informationskälla kring det som rör Svenska Bandyförbundets uppdrag och åtaganden.
  • Skapad: 09 JUN 2021 16:44

Med tiden ska du kunna hitta den information just du söker samtidigt som du ska kunna navigera på ett så enkelt sätt som möjligt.

Webbplatsen är långt ifrån klar och vi kommer att fylla den med information, nyheter och innehåll undan för undan. Det kommer också att, så småningom, lanseras flera nya features och finesser som kommer att göra din upplevelse mer personlig och mer relevant.

Du som är inne på den gamla webbsidan vet att den var (och fortfarande är) mycket informationstung med tusentals undersidor, dokument och länkar. Arbetet med att föra över delar av det innehållet till den nya sidan pågår. Vi jobbar också samtidigt med att sålla och rensa bort sidor och information som inte längre är relevanta.

Äldre information finns kvar

Gamla svenskbandy.se finns fortfarande kvar och kommer att finnas kvar ett bra tag till. Ingenting är bortplockat. Du hittar den på old.svenskbandy.se.

Däremot kommer vi inte att uppdatera den gamla sidan från och med nu.

Vi hoppas du ska trivas på nya svenskbandy.se. Tillsammans går vi och svensk bandy en ljus, framgångsrik, trygg och rolig framtid till mötes.

#älskabandy

Skribent: Therese Eriksson
E-post: Adressen Gömd
Partnersnurra_20210210.gif

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg