Hoppa till sidans innehåll

Semifinal fyra mellan Villa Lidköping och Sandvikens AIK spelas inte på utsatt datum

19 MAR 2021 15:09
Svenska Bandyförbundet har tillsammans med Svensk Elitbandy fattat beslut om att den fjärde semifinalmatchen mellan Villa Lidköping och Sandvikens AIK, som skulle ha spelats den 20 mars, inte kommer att spelas på utsatt datum.
  • Uppdaterad: 19 MAR 2021 15:09

Beslutet att inte spela lördagens semifinalmatch har fattats tillsammans med Villa Lidköping och Sandvikens AIK med anledning av att ett stort antal spelare i respektive trupp uppvisat symptom på Covid-19. 

En dialog har inletts av Svenska Bandyförbundet, Svensk Elitbandy och Uppsala kommun kring SM-finalerna. Detta på grund av det rådande smittläget i semifinallagen Villa Lidköping och Sandvikens AIK.

– Efter ett snabbt agerande tillsammans med berörda klubbar och Svensk Elitbandy, har vi kommit fram till att vi måste utreda alla möjligheter kring finalerna, säger Pär Gustafsson, Generalsekreterare på Svenska Bandyförbundet.


– Vi har många parter att förhålla oss till i denna fråga. Först och främst lagen på både dam- och herrsidan, men också arrangören Uppsala kommun och SVT då detta är årets stora bandyhändelse. Det viktiga nu är att vi lyckas få till ett bra arrangemang och kunna spela SM-finalerna på sportsliga grunder, fortsätter Pär Gustafsson.

Diskussionerna pågår med berörda parter och ytterligare besked rörande semifinalmatcherna kommer meddelas så snart beslut har fattats

Skribent: Therese Eriksson
Epost: Adressen Gömd
Partnersnurra_20210210.gif

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg