Hoppa till sidans innehåll

Rehnholm ersätter Forslund


Under de två senaste säsongerna har Joacim Forslund lett det svenska P17-landslaget tillsammans med den assisterande förbundskaptenen Mattias Rehnholm. Inför den kommande säsongen tar Rehnholm över som huvudansvarig förbundskapten.
- Det är en härlig utmaning och målet är att utbilda P17-spelarna både träningsmässigt och spelmässigt, säger Mattias Rehnholm till svenskbandy.se.

De två landslagssäsongerna tillsammans med Joacim Forslund avslutades med ett VM-silver i Kirov inför över 7000 åskådare i februari.
- Det var två lärorika år med Forslund. Jag har fått varit med om bland annat lägerverksamhet och coachat i en VM-final. Det är viktiga upplevelser, menar Mattias.

Kommande säsong väntar ett nordiskt mästerskap för P17-landslaget och vintern därefter är det åter dags för VM för Mattias som har skrivit på ett tvåårsavtal med Svenska Bandyförbundet.
- Självklart är det slutliga målet att ta VM-guld, att dessförinnan vinna NM är ett delmål, säger Mattias Rehnholm.

Mattias fyller under året 39 och jobbar tillvardags på Brinellgymnasiet i Nässjö som lärare på bandygymnasiet och byggprogrammet. Han är bosatt i Eksjö och har fått sin bandyfostran i Rydsnäs.

Mattias är utöver förbundskaptensuppdraget också assisterande tränare för Vetlandas Elitserielag.

/Erik Jonsson, svenskbandy.se

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:32
Partnersnurra_20210210.gif

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg