Hoppa till sidans innehåll
Foto: Martin Arvidsson

P17-landslaget: Rapport från lägret i Lidköping

08 DEC 2015 16:00
P17-landslaget börjar formas inför P17-VM i Ryssland och förra veckan samlades 28 spelare i Lidköping för ett landslagsläger.
  • Skapad: 08 DEC 2015 16:00

Förbundskapten Magnus ”Kuben” Olsson var mycket positiv efter lägret och vittnar om stort bandykunnande bland dessa unga spelare.

- Vi träffades i Lidköping i onsdags och inledde med lunch. Därefter har vi hunnit med flera is- och teoripass där vi fokuserat på hur vi vill spela vårt eget spel. Vi har även spelat två härliga internmatcher, berättar Magnus ”Kuben” Olsson och fortsätter.

- Jag har en väldigt positiv känsla efter det här lägret. De är otroligt välutbildade bandyspelare vi har i gruppen som alla håller en mycket hög nivå. Jag tycker absolut att vi fått ut de vi önskat av det här lägret. Flera av spelarna har vi såklart bra koll på men inte alla och det är även väldigt kul och nyttigt att se hur spelarna fungerar tillsammans.

- Nu kommer vi följa spelarna i sina respektive klubbar under en månad och ringa lite samtal förstås. Det finns fortfarande möjligt att ta en plats i laget, även för killar som inte var med på detta läger. Sedan släpps VM-truppen i början på januari och laget kommer att träffas några dagar före avresa mot P17-VM i Ryssland, avslutar ”Kuben”.

P17-VM avgörs denna säsong i den ryska staden Archangelsk mellan 28-31/1.

Skribent: Johan Eriksson
E-post: This is a mailto link
Partnersnurra_20210210.gif

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg