Hoppa till sidans innehåll

Magnus Muhrén kommer att spela VM


Det svenska landslagets mittfältsstjärna Magnus Muhrén fick under fredagen ett positivt besked. Hans rygg kommer att hålla för att spela VM i Sverige. Efter en magnetröntgen i Stockholm, som inte visade några allvarliga skador, kunde även landslagets läkar- och rehabteam konstatera att Muhrén kommer att kunna spela.
- Det var ett riktigt skönt besked att få. Nu ska det bli väldigt roligt att spela VM, det är något som jag har siktat på hela säsongen, säger Magnus Muhrén till bandyvm.se.

Det har varit några ovissa dagar för Magnus Muhrén som har haft problem med sin rygg under flera år. Efter Sandvikens match mot Sirius för en vecka sedan fick SAIK-stjärnan ordentligt ont i ryggen. Ryggbesvären blev ännu värre under Sandvikens bortamatch mot Vänerborg under tisdagen.
- Nu känner jag mig bättre och det ska inte vara någon fara att spela, det finns inget som tyder på det, säger Magnus Muhrén till bandyvm.se.

Förbundskaptenen Anders Jakobsson är självklart nöjd över att Muhrén kommer att kunna delta i VM.
- Naturligtvis vill man att spelarna man tagit ut ska kunna spela så det var verkligen ett roligt besked, säger Anders Jakobsson till bandyvm.se.

Foto: Martin Henriksson, xfoto

/Erik Jonsson, bandyvm.se

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:32
Partnersnurra_20210210.gif

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg