Hoppa till sidans innehåll

Så ställer bandylandslaget upp mot MODO

05 AUG 2011 09:49
På lördag klockan 16.30 är det avslag/nedsläpp i matchen mellan bandylandslaget och MODO Hockey.
- Det här är en bra start på säsongen och vi ser fram emot matchen, säger förbundskaptenen Franco Bergman.
  • Skapad: 05 AUG 2011 09:49

I fredags morse inledde bandylandslaget resan mot Örnsköldsvik. Blågult kommer att hinna med ett ispass i Fjällräven Center på eftermiddagen.

- På kvällen kommer föreläsaren Mikael Lindnord prata om att prestera på hög höjd. Det blir starten av förberedelserna inför VM i Kazakstan, berättar Franco.
 
På lördagen väntar ett rörlighets- och stabilitetstest innan det är dags för match mot MODO klockan 16.30. Före matchen genomförs en så kallad skills competition och Franco kommer senare under kvällen att ta plats i en ”eftersnackssoffa” tillsammans med MODO-profilerna Per Bäckman, Peter Forsberg, Markus Näslund och Ulf Samuelsson.

- I samband med matchen annordnar klubben en jubileumsfest som vi kommer att vara med på, då MODO firar 90-årsjubileum, säger Franco och fortsätter:

- Det här blir en riktigt bra start på säsongen. Det är viktigt att vi får samlas under lite annorlunda former. Oftast när vi träffas är det väldigt intensivt med matcher, menar han.
 
Johan Esplund och Daniel Mossberg har nyligen anslutit till sina respektive klubblag i Ryssland och finns därför inte med i truppen till Örnsköldsvik.

 
Så ställer bandylandslaget upp:

Målvakter: Anders Svensson, Jacob Säleby.

Utespelare: Olov Englund, Per Hellmyrs, Andreas Westh, Daniel Berlin, Robin Sundin, Hans Andersson, Linus Pettersson, Erik Säfström, Jonas Edling, Patrik Nilsson, Christian Mickelsson, Christoffer Edlund, Daniel Välitalo, Johan Löfstedt, Pär Törnberg.
 
Matchen genomförs i två 15 minuters-halvlekar, en rinkbandy och en hockey.
 
Läs också:

Franco: Ett riktigt roligt initiativ av MODO >> 

Skribent: Erik Jonsson
Partnersnurra_20210210.gif

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg