Hoppa till sidans innehåll

Holmberg får chansen i Kirov

28 NOV 2010 18:53
På grund av en skada kallas VSK:s Tobias Holmberg in i herrlandslagets trupp till Russian Government Cup i Kirov 3-5 december.
  • Skapad: 28 NOV 2010 18:53

Det är Villa Lidköpings Johan Andersson som tvingas tacka nej till landslaget på grund av den ansiktsskada han ådrog sig på uppvärmningen inför Villas match borta mot VSK i onsdags.

Nu kallas VSK:s 23-årige mittfältsstjärna Tobias Holmberg in som ersättare.
- Han fanns med i septemberkamperna och gjorde det bra då och har funnits med i tankarna inför Russiaturneringen, säger förbundskaptenen Franco Bergman till svenskbandy.se.
– Det är ju en lite speciell situation när någon får tacka nej, men det ska bli väldigt roligt att åka med och spela med de allra bästa, säger Holmberg själv till vlt.se.

Ett färskt landslag
Holmberg har totalt gjort fyra A-landskamper hittills. Herrlandslagets trupp innehåller ytterligare två spelare med mindre än fem A-landskamper på meritlistan samt två debutanter.
- Det är ett rätt färskt landslag. Det är flera spelare som har spelat få landskamper. Det är viktigt att de får prova på hur det är där borta i Ryssland. Vi kommer att spela fyra tuffa matcher och det blir en riktigt bra värdemätare, säger Franco till svenskbandy.se.

Se herrlandslagets trupp >>

Se U23-landslagets trupp >>

Till spelprogrammet för Russian Government Cup >>

Skribent: Erik Jonsson
Partnersnurra_20210210.gif

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg