Hoppa till sidans innehåll

Herrlandslaget: Svenne Olsson assisterar Claesson

12 JUN 2013 10:29
Svenne Olsson, 41 år i juli, blir biträdande förbundskapten för det svenska herrlandslaget. Svenne har tidigare tränat Broberg i fem säsonger och var biträdande kapten för det svenska P19-landslaget den senaste vintern.
  • Skapad: 12 JUN 2013 10:29

- När jag först fick frågan av Jonas Claesson kom det som en rejäl överraskning. Uppdraget känns väldigt inspirerande, hedrande och häftigt. Det ska bli otroligt kul att vara med och jobba med de bästa spelarna och även jobba med Claesson, säger Svenne till svenskbandy.se.  
  
För det svenska herrlandslaget väntar VM i Irkutsk 2014. En sporrande uppgift som Svenne ser fram emot.

- Det är en härlig utmaning. Jag är taktiskt driven och är också bra på att kunna få ihop en grupp, att skratta och må bra, säger Svenne om sina egenskaper som ledare.  

- Svenne har en gedigen ledarbakgrund och är en bra person. Nu har vi en ledare som utgår från Småland och en i Söderhamn. Dessutom kommer en av oss träna ett lag i Elitserien, det känns som att förutsättningarna är väldigt bra, säger Jonas Claesson.  

- Även om jag inte haft något med just den här rekryteringen att göra så känns det jättepositivt. Den ligger helt i linje med min ambition att hitta nya och intressanta ledare, säger bandyförbundets nytillträdde sportchef Ted Andersson. 

Skribent: Erik Jonsson
E-post: This is a mailto link
Partnersnurra_20210210.gif

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg