Hoppa till sidans innehåll

Herrlandslaget: Stefan Söderholm biträder Svenne

31 JUL 2015 13:58
36-årige Stefan "Lill-Dino" Söderholm kommer att vara biträdande förbundskapten för det svenska herrlandslaget de kommande två säsongerna.
  • Skapad: 31 JUL 2015 13:58

Stefan har representerat Edsbyn, Sandviken och Skutskär som spelare. I december 2012 tog han över Sandvikens herrlag som tränare tillsammans med Daniel ”Zeke” Eriksson och Henrik Hagberg. De två senaste säsongerna har han varit huvudansvarig tränare för Sandviken. På meritlistan finns bland annat två VM-guld som spelare samt fyra SM-guld som spelare och ett som spelande tränare.

Nu ser han fram emot att vara en del av det svenska herrlandslaget.

- Det är en intressant uppgift att få vara med och leda landslaget mot det givna målet att vinna guld. Svenne och jag tror att vi ska komplettera varandra på ett bra sätt och det ska bli kul att jobba ihop med honom. Det blir ett annat sätt att jobba än när man leder ett klubblag vilket gör att uppgiften känns intressant och troligtvis blir väldigt lärorik, säger Stefan Söderholm.


- Först och främst ska det bli jäkligt skoj att jobba med Stefan. Jag tror liksom honom att vi kompletterar varandra bra. Han har en lugn och sansad ton, medan jag kan vara mer burdus. Just hans profil letade jag efter för att komplettera ledarskapet. Dessutom har Stefan starka meriter både som spelare och tränare, säger Svenne Olsson. 

Skribent: Erik Jonsson
E-post: This is a mailto link
Partnersnurra_20210210.gif

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg