Hoppa till sidans innehåll

Följ med på ett bandyäventyr i vinter

17 SEP 2011 13:13
I slutet av januari beger sig Franco Bergman och det svenska bandylandslaget till Kazakstan för att försöka återta platsen på den internationella bandytronen. Som bandysupporter erbjuds du en unik chans att få följa bandy-VM på plats.
  • Skapad: 17 SEP 2011 13:13

Lördag 28 januari - 5 februari 2012 spelas bandy-VM på Medeo-banan i utkanten av staden Almaty i Kazakstan. Svenska Bandyförbundet kommer att arrangera en resa till VM-orten för supportrar och intresserade som vill följa VM-avgörandet på plats i Almaty. 

Gör din intresseanmälan redan idag >>   

Avstamp i Örnsköldsvik 
Redan i början av augusti började det svenska landslagets förberedelser inför VM-äventyret. I Örnsköldsvik mötte man MODO Hockey i en jippomatch, men man hann också med en föreläsning med Mikael Lindnord om att prestera på hög höjd. Medeo-banan är nämligen belägen 1691 meter över havet. 

- Det blir en riktigt tuff utmaning att återta VM-pokalen från Ryssland, då VM spelas på hög höjd på Medeo-banan i Kazakstan kommer en ny parameter in. Ingen av dagens bandyspelare har någon erfarenhet av att prestera på hög höjd. Därför pratade vi redan i Örnsköldsvik om hur vi ska förbereda oss på bästa sätt utifrån de förutsättningar vi har för att kunna prestera på hög höjd, berättar förbundskaptenen Franco Bergman. 

Skribent: Erik Jonsson
Partnersnurra_20210210.gif

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg