Hoppa till sidans innehåll

Emma Kronberg är tillbaka på isen


Efter ett dygns magsjuka är landslagsveteranen Emma Kronberg på benen igen. Under tisdagsförmiddagen fick hon testa isen på VM-arenan Marienlyst i Drammen.
- Jag känner mig fortfarande ganska spak och trött, men det känns skönt att jag har fått i mig lite mat nu i alla fall. Det var skönt att få testa isen lite och imorgon känns det förhoppningsvis ännu bättre, säger Emma Kronberg till svenskbandy.se.

Det var under natten till måndagen som magsjukan slog till, men redan under måndagskvällen började Emma känna sig bättre.
- Mattias (Emmas sambo) har också åkt på magsjukan, han blev sjuk på söndagskvällen, berättar Emma, som nu laddar inför onsdagens VM-premiär.

Tisdagseftermiddagen består av fria aktiviteter innan kvällens officiella VM-invigning. Under onsdagen spelar Sverige sina första två VM-matcher, 09.00 möter de Kanada och 17.00 står USA för moståndet.


Målvakterna Pernilla Elardt och Linda Odén under tisdagens träning.


Förbundskaptenen Oscar Pettersson ger instruktioner för nästa övning.


Nättrassel. Anna-Lena Strid, biträdande förbundskapten och Oscar Pettersson hade lite bekymmer med bollnätet under träningen, men det rädde ut sig till slut.

 

/Erik Jonsson

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:32
Partnersnurra_20210210.gif

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg