Hoppa till sidans innehåll

Kroberg går för fullt igen


När damlandslagets spelmotor Emma Kronberg bröt fotleden under en träning i slutet på november var hennes VM-deltagande i fara. Men rehabiliteringen har gått otroligt bra och Emma har höga förhoppningar om att kunna spela i VM som inleds på onsdag.
- Det ser bra ut, jag har gått för fullt hela veckan, berättar Emma. Jag siktar på att kunna delta fullt ut under VM i Dalarna.

Gör comeback imorgon
Kronberg hann bara spela en match i damallsvenskan innan olyckan var framme. Ett antal veckor i gips väntade sedan och därefter har det varit rehabiliteringsträning som gällt för Emma.
- Jag var sjuk och stod över våran seriepremiär. Sen hann jag vara med i bortamatchen mot Karlsbyheden innan jag skadade mig. Men imorgon gör jag comeback mot just Karlsbyheden. Det gäller att välja sina matcher, säger Emma och skrattar.

Har känt förtroende
Emmas rehabiliteringsträning har gått otroligt bra och hon har känt ett stort stöd under sin frånvaro från bandyisarna under vintern.
- Jag har haft en helt underbar sjukgymnast som hjälpt mig otroligt mycket. Sen har jag känt att Roger och Tina (damlandslagets förbundskaptener) har trott på mig hela tiden. Det har varit otroligt skönt att jag haft deras förtroende, menar Emma.

Text och foto: Erik Jonsson
Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:32
Partnersnurra_20210210.gif

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg