#nouse{ color:red; } Johann tillfällig webbredaktör - Svenska Bandyförbundet
Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Johann tillfällig webbredaktör

08 JAN 2016 10:04
Då Bandyförbundets ordinarie webbredaktör och pressansvarige, Erik Jonsson, tyvärr blivit sjukskriven har Johann Bernövall fått en tillfällig anställning på kansliet i Stockholm.
  • Skapad: 08 JAN 2016 10:04

Johann är uppväxt i Örsundsbro utanför Uppsala. Han kom tidigt i kontakt med bandyn på Studenternas och har sedan dess varit förälskad i sporten. De senaste 10 åren har Johann arbetat som sportjournalist med stort fokus mot bandyn.

Johann inledde sin anställning på Bandyförbundet i mellandagarna och har en tillsvidareanställning.

- Väldigt roligt och inspirerande att få arbeta inom förbundet, kul att komma in nu när det är en så pass intensiv period inom bandyn, både i Sverige och internationellt. Mina arbetsuppgifter på förbundet skiljer sig till viss del mot sådant jag arbetat med tidigare som sportjournalist men hittills känns det väldigt bra. Även väldigt spännande att se hur det övriga arbetet på förbundet ser ut, berättar Johann.

- Vi mottog flera kvalificerade ansökningar till den utannonserade tjänsten men eftersom Johann bland annat gör ett erkänt bra arbete med Bandyportföljen och har bra koll på bandyn var valet tillslut enkelt. Väldigt kul att Johann är på plats och han har redan kommit in bra i gänget och visar upp en härlig arbetsvilja, säger Fanny Nikula kansliansvarig.

KONTAKT:

Johann Bernövall

Telefon: 0737-521248

This is a mailto link

Notis

Johan Eriksson som varit anställd på Bandyförbundet sedan hösten 2015 har fått sin anställning förlängd från 31 mars till mitten av Juni 2016. 

NÄR DU SKADAT DIG

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET


FLICKBANDYNS DAG

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

PROJEKTSTÖD IF

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg