#nouse{ color:red; } Förlängd försäkringsperiod - Svenska Bandyförbundet
Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Förlängd försäkringsperiod

25 MAR 2010 14:19
Svenska Bandyförbundet har förlängt den innevarande säsongens försäkrings- och licensperiod till och med den 1 september 2010.
  • Uppdaterad: 29 JUN 2010 12:23

Bandyföreningarna ska därmed inte börja registrera sina spelare via Pensum den 1 april som tidigare år. Registreringen kommer istället att inledas den 15 juni och den kommer att ske via din förenings IdrottOnline Klubb-sida och inte via Pensum som tidigare.

Har din förening inte öppnat upp sin sida i IdrottOnline?
Här hittar du information om hur din förening gör » 

Vad är IdrottOnline?
IdrottOnline är idrottens nya verktyg för kommunikation och administration. IdrottOnline ersätter gamla Klubben Online som många föreningar använder idag. Det är självklart möjligt för din förening att ansluta sig till IdrottOnline och samtidigt ha kvar sin gamla hemsideslösning. Anledningen till att Riksidrottsförbundet byter system är att de vill kunna erbjuda idrotten ett mer driftsäkert verktyg som bygger på ny teknik anpassad för idrotten. Idrotten har helt enkelt vuxit ur Klubben Online som inte längre går att uppgradera.

IdrottOnline är baserat på ett enkelt internetverktyg. Det behövs inga särskilda webbkunskaper utan endast grundläggande datorvana. Föreningen får en hemsida för hantering av egna nyheter, medlemsregister, anslagstavla, aktivitetskalender, årsrapport och redovisning av det statliga LOK-stödet - en helt kostnadsfri hemsidesmall.

För att underlätta svensk bandys kommunikation och administration är det viktigt att din förening ansluter sig till IdrottOnline för administrativt bruk. För att kunna söka LOK-stöd (Lokalt aktivitetsstöd), försäkra och licensiera spelare är det dessutom nödvändigt att vara ansluten till IdrottOnline.

Skribent: Erik Jonsson

NÄR DU SKADAT DIG

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET


FLICKBANDYNS DAG

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

PROJEKTSTÖD IF

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg