#nouse{ color:red; } Förbundet söker regionala sportchefer - Svenska Bandyförbundet
Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Förbundet söker regionala sportchefer

27 AUG 2012 21:15
I helgen som kommer har Idrottslyftsgruppen med ordförande Gunnar Thilén beslutskonferens. Totalt har ansökningar om drygt 5 000 000 kronor inkommit. Nu söker Förbundets kansli Regionala Sportchefer. En ny roll som hjälper Utvecklingsenheten att driva projekt som finansieras med Idrottslyftsmedel.
  • Skapad: 27 AUG 2012 21:15

Som Regional sportchef kommer du att ha hand om 5-10 projekt (uppstart av Skridskoskolor, Poolspel m.m.) i din geografiska närhet. Projekten drivs tillsammans med Kjell Edberg eller Magnus Alm från det centrala kansliet.

Jobbet sker på dagtid/kvällstid innan och under säsong. Räkna med i snitt ett eller ett par uppdrag i veckan utöver avstämningar per telefon och mail. Arvode utgår.

Vi tror att du som söker redan idag är föreningsaktiv, kanske jobbar du deltid och vill utöka detta eller ser detta som en chans att få in en fot i idrottsvärlden. Då jobbet innebär mycket kontakt med människor är det en fördel om du upplevs som social och entusiasmerande. Då visst budgetansvar förekommer är även ekonomiskt sinne önskvärt. Skriv några rader om vem du är som en intresseansökan till This is a mailto link så fort som möjligt. Antagningsprocessen sker löpande.

Skribent: Marcus Norman

NÄR DU SKADAT DIG

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET


FLICKBANDYNS DAG

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

PROJEKTSTÖD IF

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg