#nouse{ color:red; } Förbundet möter går vidare 2016 - Svenska Bandyförbundet
Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Förbundet möter går vidare 2016

07 JAN 2016 15:58
I januari 2013 gav sig Svenska Bandyförbundet ut på en landsomfattande turné för att informera och diskutera i olika angelägna frågor. Under sex kvällar träffades de sex distrikten som i sin tur bjudit in landets cirka 150 föreningar.
  • Uppdaterad: 13 JAN 2016 15:05

Förra årets Förbundet möter avhandlade i huvudsak arbetet med den nya seriepyramiden, och alla sex tillfällen var välbesökta. Fyra år senare, 2016, kommer turnén handla om det pågående visionsarbetet.

Jag tycker att det är ett utmärkt tillfälle att ungefär ”i halvtid” på säsongen och mellan årsmötena komma ut och att vi närmar oss föreningarna i större frågor, som den om seriepyramiden. I år kommer vi att göra en presentation och work shop kring Svensk Bandys nya vision. Det är oerhört viktigt att visionen känns förankrad ute i föreningslivet där det viktigaste jobbet görs. Förbundet möter blir ett viktigt tillfälle att påverka riktningen av bandyns framtid, säger Bandyförbundets Generalsekreterare, Marcus Norman

Svenska Bandyförbundets styrelse har tagit fram 13 punkter, eller 13 potentiella fokusområden, som alla är av stor vikt när sporten möter framtiden. Under work shopen kommer föreningarna tillsammans att få diskutera fram en prioritetsordning på dessa, eftersom 13 områden är för många att inrymmas i en vision.

De flesta av oss som är verksamma inom bandyn har fullt upp med att lösa de närmast liggande uppgifterna i kalendern. Men, vi måste också försöka lyfta blicken framåt och uppåt.Idrotten har en värdegrund ofta sammanfattad på följande sätt: sammanhang och engagemang, glädje och gemenskap, demokrati och delaktighet, allas rätt att vara med samt rent spel, säger Bandyförbundets ordförande Stig Bertilsson och fortsätter:

– Lägg därtill bandyns starka kärnvärden som vi gärna framhåller: välkomnande attityd, tillgänglighet, fart och teknik, högklassiga prestationer.

Ta del av de 13 fokusområdena här >>

Datum och tid för respektive Förbundet möter ser du här >>


Skribent: Johann Bernövall

NÄR DU SKADAT DIG

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET


FLICKBANDYNS DAG

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

PROJEKTSTÖD IF

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg