#nouse{ color:red; } Det Svenska Idrottsledarpriset - Svenska Bandyförbundet
Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Det Svenska Idrottsledarpriset

28 OKT 2010 10:16
För sjunde året i år delar Coachen och Svenska Spel ut Det Svenska Idrottsledarpriset. Nu är det dags för dig att föreslå ledare som du tycker förtjänar att uppmärksammas.
  • Skapad: 28 OKT 2010 10:16

Årets kategorier är:

• Årets Manliga Tränare
• Årets Kvinnliga Tränare
• Årets Domare
• Årets Unga Eldsjäl

Årets Manliga och Kvinnliga tränare är en man eller kvinna som är - eller varit tränare för ett eller flera lag och är ett föredöme både som ledare och människa. Det viktigaste är inte de sportsliga resultat man uppnåt. Istället premierar vi personer som har ett stort hjärta och engagemang för andra sin närhet med en förmåga att "se" sina aktiva.

Priset till Årets Domare vill vi ge till en domare som är duktig i sin roll, har ett gott humör, en god pedagogisk förmåga och en vilja att utvecklas. Visst finns det domare i din närhet som behöver mer uppskattning för sina insatser!

Årets Unga Eldsjäl är en ny kategori. En eldsjäl är i våra ögon en person som lägger ner ett stort engagemang för sin klubb. En ung kille eller tjej som är drivande, kreativ, arbetsam och har en positiv inställning. Eldsjälen kan även vara tränare - men behöver inte vara det. Ta chansen att lyfta upp någon ung duktig person i er förening som du tycker är värd detta pris!

Nytt för i år är att vi kommer presentera 3-5 kandidater i varje kategori i början av nästa år. Någon av dessa kommer sedan vår jury att utse till vinnare inom respektive kategori. Du kan alltså läsa om några av de föreslagna namnen innan det slutgiltliga avgörandet i mars. Senaste dag att föreslå kandidater är den 15/1-2011 och prisutdelningen sker i samband med fotbollslandskampen mellan Sverige och Finland på Råsunda den 5/6-2011. 

Här föreslår du dina kandidater >>

NÄR DU SKADAT DIG

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET


FLICKBANDYNS DAG

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

PROJEKTSTÖD IF

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg