#nouse{ color:red; } Anslut din klubb till IdrottOnline - Svenska Bandyförbundet
Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Anslut din klubb till IdrottOnline

26 MAJ 2010 11:11
Viktig information till samtliga föreningar inför säsongen 2010/11.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:15

Inför kommande säsong har vi gått över till ett nytt tävlingssystem som har namnet Lag-TA. Systemet kommer från fotbollen och har anpassats för oss i bandyn. Detta innebär att ALLA föreningar som ska deltaga i någon serie, säsongen 2010/2011, måste ”skapa” lag på sin sida i Idrott Online Klubb.

Detta görs i denna ordningsföljd;
1. Aktivera din IdrottOnline Klubb sida före den 10 juni.
2. Skapa lag i din IdrottOnline Klubb sida före den 10 juni.

Nedan finns information om hur ni aktiverar er IdrottOnline Klubb-sida för bandy som finns i IdrottOnline. ALLA föreningar som tillhör Svenska Bandyförbundet SKALL ha en aktiverad sida för att kunna deltaga i tävlingar kommande säsong. Licenser för era spelare kommer också att hanteras via er IdrottOnline Klubb-sida. Information om detta kommer i mitten på juni.

Hur gör man?
1. För att aktivera din IdrottOnline Klubb-sida finns länk till ”Sätt-i-gång”-information: https://www1.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=411436 
2. Får ni problem finns länk till RF:s kontaktinformation: https://www1.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=158273

För Er föreningar som redan skapat er IdrottOnline Klubb-sida
När ni har aktiverat er IdrottOnline Klubb-sida ska ni ”skapa lag” som ska tävla i vårt seriespel inför kommande säsong. Öppna pdf-filen "Att skapa lag" nedan för att få information om hur ni skapar lag på era IdrottOnline Klubb sidor. Att skapa lag (pdf) >>

Återkoppla via mail till era regionkonsulenter när ni skapat era lag. Kontaktinformation finns i pdf-filen Att skapa lag.

Övergripande information om IdrottOnline
Idrottens nya verktyg för kommunikation och administration IdrottOnline ersätter gamla Klubben Online som många föreningar har använt sig av. Anledningen till att Riksidrottsförbundet byter system är att de vill kunna erbjuda idrotten ett mer driftsäkert verktyg som bygger på ny teknik anpassad för idrotten. Idrotten har helt enkelt vuxit ur Klubben Online som inte längre går att uppgradera.

IdrottOnline är baserat på ett enkelt internetverktyg. Det behövs inga särskilda webbkunskaper utan endast grundläggande datorvana. Föreningen får en hemsida för hantering av egna nyheter, medlemsregister, anslagstavla, aktivitetskalender, årsrapport och redovisning av det statliga LOK-stödet - en helt kostnadsfri hemsidemall.

För att underlätta svensk bandys kommunikation och administration är det viktigt att din förening ansluter sig till IdrottOnline för administrativt bruk. För att kunna söka LOK-stöd (Lokalt aktivitetsstöd), licensiera spelare och anmäla klubbens lag till seriespel är det dessutom nödvändigt att vara ansluten till IdrottOnline. Det är självklart möjligt för din förening att ansluta sig till IdrottOnline och samtidigt ha kvar sin gamla hemsideslösning.

NÄR DU SKADAT DIG

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET


FLICKBANDYNS DAG

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

PROJEKTSTÖD IF

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg