#nouse{ color:red; } Distriktlag - Västergötland
Hoppa till sidans innehåll

Distriktlag


Distrikt Västergötland ska varje år arrangera inspirationsdagar för ungdomar P/F13-P/F-15

Inspirationsdagar anordnas för att ungdomarna ska få möjlighet att träna och träffa andra i samma ålder som sig själv i distriktet. Träningarna är i linje med vad förbundet tycker att vi ska utveckla i de olika åldrarna.

P/F13 har minst två träffar under säsongen för att lära känna varandra.

P/F14 och P/F15 har minst två träffar under säsongen för att under januari spela matcher mot Småland. Matchort och arrangör växlar mellan Västergötland och Småland.

P/F16 har två breddläger som är uttagningsgrundande för utvecklingsläger under oktober månad. Uttagning sker även till Västergötlands distriktslag som spelardistriktsmästerskap under mars.

 

Under respektive åldersgrupp finns mer information som gäller den speciella gruppen.

ANGÅENDE ÅRETS LÄGERAVGIFTER:

De spelare som deltagit på inspirationsdagar och betalat in 500:- till distriktet får även minst två lägerdagar, vilket P/F-15 hade, men inte P-14 de hade enbart inspirationsdag och den skulle kosta 300:- enligt SBF. De P-14 spelare som inte var med på inspirationsdagen och sen betalade in 500:- Har de pengarna tillgodo nästa år, övriga P-14 spelare har 200:- till godo nästa år då de inte hade några lägerdagar inplanerade.                                                     Att det sen inte blev av några matcher mot Småland berodde på Coronan i jan/feb och att man hade många seriemather uppskjutna som då föreningarna ansåg viktigare att de spelades. Vi hade datum för pojkarna i mars men de krokade med seriematcher och cuper.

Frågor om detta tas av Per-Anders Åhs

tel. 070 269 77 46

Uppdaterad: 23 OKT 2018 22:48 Skribent: Ann-Sofi Dahlberg

Forstasidan

Följ oss på Facebook
Facebook-BDV
 

Hemsida:
 www.svenskbandy.se/vastergotland

E-post:
This is a mailto link

Bankgiro: 629-0001

 

BANDYFÖRSÄKRINGEN

Folksam_210px

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

SVENSKA SPEL

 

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg