#nouse{ color:red; } Inriktning säsongen 2021/2022 i Bandydistrikt Sydväst - Sydväst
Hoppa till sidans innehåll

Inriktning säsongen 2021/2022 i Bandydistrikt Sydväst

11 AUG 2021 14:35
Den 10 augusti genomfördes säsongens första styrelsemöte för distriktet. Inriktningen är att genomföra säsongen 2021/2022 enligt vad som gäller för en normal säsong, men kommer följa utvecklingen av pandemin och agera på nya förutsättningar.
  • Skapad: 11 AUG 2021 14:35

Distriktsstyrelsen genomförde sitt första ordinarie möte för säsongen den 10 augusti. Under detta möte beslutade vi att arbetet inför säsongen har som inriktning att vi genomför en normal säsong. Vi kommer att nära följa kommunikation från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och Svenska Bandyförbundet och agera utifrån de riktlinjer och instruktioner som kommuniceras. Detta gör att vi med relativt kort varsel kan komma att få ändringar i verksamheten och vi behöver hjälpas åt att eventuellt anpassa vår verksamhet. 

Planering för distriktets breddläger är påbörjat och mer information kommer skickas ut när vi fått bekräftade bokningar på istider.

Vi planerar för ett traditionellt ungdomsmöte i slutet av september och ambitionen är att detta möte ska kunna genomföras fysiskt. 

VI planerar också för ett seniormöte i början av oktober där genomgång av serier med mera kommer att ske. Vi har även för detta möte ambitionen att genomföra det fysiskt. 

Kallelser till dessa möten kommer skickas ut separat.

Styrelsen kommer också att kalla till ett extra årsmöte i distriktet, senast i mitten på oktober, där två punkter kommer behandlas:

  • Val av revisorer
  • Uppdatering av distriktets stadgar

Kallelse till detta möte (inklusive handlingar) kommer också skickas ut stadgeenligt. För nominering av revisorer till distriktet ber vi er kontakta Svante Adermark som är sammankallande i valberedningen. 

Skribent: Victor Bertilson
E-post: Adressen Gömd

NÄR DU SKADAT DIG

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET


FLICKBANDYNS DAG

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

PROJEKTSTÖD IF

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200

Postadress:
Bandyförbundet distrikt Sydväst
Rullagergatan 9, 4TR
415 26 Göteborg

Kontakt:
Tel: +4631266558
E-post: kansli@bandyisydvast...

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg