#nouse{ color:red; } Ungdomsledarträff - Småland
Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsledarträff

19 OKT 2016 09:52
Träffen i Nässjö den 17 oktober samlade 74 ledare.
  • Skapad: 19 OKT 2016 09:52

Smålandsbandyn visar styrka

Smålandsbandyns ungdomsledarträff inför kommande säsong har avhållits i Nässjö. Information om pojk och flick bandyn i distriktet genomgicks. Tillbakablick till föregående års Svenska Spel Cup där flickorna vann och pojkarna kom tvåa visar vårt distrikts styrka att få fram talanger. Vidare hur den kommande säsongen ser ut för våra Smålandslag med regionsspel och Svenska Spel Cup. Men allt detta börjar ute i föreningarna med jobbet att få barnen att börja med bandy och viktigheten av det jobb som dessa fantastiska ledare gör ute i föreningarna. Att få nästan 70 ungdomsledare en måndagskväll till detta bandyting är fantastiskt roligt och visar hur viktigt det är att träffas och prata bandy. Vidare pratade vi om utbildningar för ledare. SISU pratade om föreningsnyttan av ett gott samarbete och möjligheterna för föreningarna när de jobbar med SISU.

Efter detta tog serieläggning och poolspelsindelning vid. Nytt för denna säsong är åldersindelningen som startar med U-8 (5-manna), U-10 och U-12 (7-manna) samt U-14 (11-manna). 

Efterarbetet är igång och inom en snar framtid skickas poolspelsindelningarna ut till alla föreningar samt att U-14 serien snart finns på Svenskas hemsida att beskåda.

 

 

 

Skribent: Rolf Petersson
E-post: This is a mailto link

Smålands Bandyförbund
C/O Owe Svensson
Åbyforsvägen 37
360 40 Rottne
This is a mailto link

  

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET

Skridskokul_2015_frilagd

FLICKBANDYNS DAG

BANDYFÖRSÄKRINGEN

Folksam_210px

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

IDROTTSLYFTET 

 

SVENSKA SPEL

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200

 

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg