#nouse{ color:red; } Smålands ungdomsbandyforum genomförd - Småland
Hoppa till sidans innehåll

Smålands ungdomsbandyforum genomförd

19 NOV 2018 19:55
  • Uppdaterad: 19 NOV 2018 19:55

Smålandsbandyns ungdomsledarträffar inför kommande säsong har avhållits. 11-mannaledarna träffades i Vetlanda och pratade om utmaningar som vi har med serieläggning till kommande säsong. 20 ledare deltog på detta möte.

7-mannaledarna träffades i Nässjö och fick information om ungdomsbandyn i distriktet. Tillbakablick av föregående år och hur den kommande säsongen ser ut för våra Smålandslag med regionsspel och Svenska Spel Cup. Men allt detta börjar ute i föreningarna med jobbet att få barnen att börja med bandy och viktigheten av det jobb som dessa fantastiska ledare gör ute i föreningarna. Vidare pratade vi om utbildningar för ledare. SISU pratade om framtiden och vikten att behålla ungdomarna i föreningarna längre upp i åldrarna. Öjaby presenterade sitt projekt med en konstfrusen isyta på den gamla bandybanan och om allt går i lås finns isen lagd strax innan jul. 36 ledare deltog på denna träff.

Efter detta tog poolspelsindelning vid för u-8, u-10 och u-12

Efterarbetet är igång och inom en snar framtid skickas poolspelsindelningarna ut till alla föreningar samt att U-14 serierna snart finns på Svenskas hemsida att beskåda.

//Dan

Skribent: Joakim Karlsson
E-post: Adressen Gömd

Smålands Bandyförbund
C/O Owe Svensson
Åbyforsvägen 37
360 40 Rottne
This is a mailto link

  

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET

Skridskokul_2015_frilagd

FLICKBANDYNS DAG

BANDYFÖRSÄKRINGEN

Folksam_210px

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

IDROTTSLYFTET 

 

SVENSKA SPEL

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200

 

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg