#nouse{ color:red; } Grattis till studenten! - Stockholm
Hoppa till sidans innehåll

Grattis till studenten!

14 JUN 2021 14:02
Efter tre år på NIU Bandy hos Midsommarkransens gymnasium kan vi nu examinera våra första elever
  • Skapad: 14 JUN 2021 14:02

För drygt tre år sedan gjorde Bandydistrikt Stockholm en nystart gällande ett bandygymnasium i Stockholm. Utbildningen genomförs hos Midsommarkransens gymnasium med Niklas Westblad som instruktör.

Till det första året var det fem elever som började sin resa på NIU Bandy i Stockholm. Och vilken resa det har varit. Från att ha börjat som en liten grupp inne på Zinkensdamm och fått dela isen med allmänheten, mellanlanda på Gubbängens uteis för att göra sitt sista år i den nya hallen på Gubbängen i en stor grupp. Det sista året bjöd även det på särskilda utmaningar, då pandemin verkligen utmanade både elever och instruktörer det gångna året.

Bandydistrikt Stockholm vill härmed önska ett stort lycka till och gratulera till examen till vår första kull på det nya bandygymnasiet i Stockholm. Vi är så glada över att ha haft Alex-Andor Grenklo, Felix Berg Roussos, Filip Karlsson, Matteo Tuveson och Mattias Sandberg hos oss. Stort tack för er tid och lycka till med livets fortsatta utmaningar!

Bandydistrikt Stockholm vill också rikta ett särskilt stort tack till instruktör Niklas Westblad som med ett oerhört stort engagemang, kunnande och hjärta har hand om verksamheten och eleverna på NIU Bandy. Vi är oerhört stolta över ditt otroligt fina jobb!

Till hösten kommer vi att välkomna en ny kull elever till NIU Bandy som ansluter till blivande tvåor och treor. För er som börjar sista året i grundskolan till hösten, så återkommer vi med mer information och anmälan efter sommaren.

Skribent: Kristian Marosi
E-post: Adressen Gömd

      Bandydistrikt Stockholm logo

BANDYDISTRIKT STOCKHOLM
Målkurvan 24
122 49 Enskede

Tel:  08- 27 72 17
Mail: This is a mailto link
Bankgiro: 105-0590 

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET

Skridskokul_2015_frilagd

FLICKBANDYNS DAG

BANDYFÖRSÄKRINGEN

Folksam_210px

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

IDROTTSLYFTET 

 

SVENSKA SPEL

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200

 

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg