#nouse{ color:red; } Matcher till och med 19 november skjuts upp - Stockholm
Hoppa till sidans innehåll

Matcher till och med 19 november skjuts upp

29 OKT 2020 21:10
  • Uppdaterad: 29 OKT 2020 21:10

Under torsdagen meddelade Folkhälsomyndigheten att man beslutat om skärpta allmänna råd i ytterligare tre regioner – Stockholm, Västra Götaland och Östergötland.


De nya, strängare restriktionerna gäller från och med den 29 oktober, och innebär att personer i de tre regionerna uppmanas att;
· Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.


· Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.


· Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.


Beslutet kommer efter att antalet personer i regionerna som bekräftats smittade med covid-19, fortsätter att öka kraftigt. Något som också lett till en ökad belastning inom sjukvården.


Antalet inskriva patienter med covid-19 i slutenvården har ökat. Det har även antalet smittade personer inom särskilda boenden för äldre gjort.
Beslutet gäller till och med den 19 november 2020, men kan förlängas.


Övrigt:
Samtliga matcher (Med ett ev. undantag för Elitserien herrar, SvBF styr detta), inkl. träningsmatcher, i Distrikt Stockholm eller som administreras av Distrikt Stockholm under denna period skjuts upp. TK återkommer med nya spelscheman i de fall det kan behövs. För serier administrerade av Svenska Bandyförbundet så gäller SvBFs regler.


StBF rekommenderar också att cuper under denna period som inte arrangeras av StBF följer FHM:s riktlinjer.


Vad avser träning så är detta en fråga för respektive förening att fatta beslut om utifrån det lokala läget, de Covid-19-planer man har samt FHM:s rekommendationer.

Skribent: Kristian Marosi
E-post: Adressen Gömd

      Bandydistrikt Stockholm logo

BANDYDISTRIKT STOCKHOLM
Målkurvan 24
122 49 Enskede

Tel:  08- 27 72 17
Mail: This is a mailto link
Bankgiro: 105-0590 

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET

Skridskokul_2015_frilagd

FLICKBANDYNS DAG

BANDYFÖRSÄKRINGEN

Folksam_210px

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

IDROTTSLYFTET 

 

SVENSKA SPEL

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200

 

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg