#nouse{ color:red; } Domarkurs för nybörjare uppskjuten - Stockholm
Hoppa till sidans innehåll

Domarkurs för nybörjare uppskjuten

20 OKT 2020 22:14
Kusen uppskjuten!
Domarkurs för nybörjare som önskar att börja döma bandy
  • Uppdaterad: 09 NOV 2020 19:15

Domarkursen för nybörjare är uppskjuten påga den rådande Covid19-situationen. Nytt datum meddelas av förbundet efter den 19:e november

Att döma bandy är inte enbart kul, utan också en möjlighet för dig att hitta nya utmaningar och utveckla dig. Att döma innebär att du kommer få chansen att träffa många nya människor och därigenom utveckla dina sociala egenskaper och din ledarförmåga. Allt detta kommer du ha nytta av i arbetslivet så småningom. Förutom att utveckla dig själv så erbjuder domaryrket också på möjligheter för den som har förmågan och viljan att utvecklas, som gör att man kan få ta del av upplevelser och resor som många drömmer om. Föreställ dig att få döma en VM-final inför tiotusentals skrikande ryssar, vilket är fullt möjligt om man går hela vägen. Under hela resans gång får du dessutom ersättning för ditt arbete vilket ger dig alla förutsättningar att kunna lyckas.

Domarna har en viktig roll i dagens bandy, utan domare så kan inga matcher spelas. Det är därför vi söker just dig att bli nästa domare!

Utbildningen inleds med teori den 14 november som sedan övergår i praktik under ledning av supervisors i samband med Hermans Cup U14 på Ekvallen 21-22 november eller Berras Cup U13 på Visättra IP 28-29 november. Utbildningen genomförs alltså under två helger.

Mer information och anmälan finns här

Välkommen!

Skribent: Jonatan Jonsson
E-post: This is a mailto link

Bandydistrikt Stockholm logo

BANDYDISTRIKT STOCKHOLM
Vintervägen 25
169 54 Solna

Tel:  08- 27 72 17
Mail: This is a mailto link
Bankgiro: 105-0590

 

Kontaktuppgifter Bandydistrikt Stockholms Domarekommitté

Mail: This is a mailto link

Postadress:
Bandyförbund distrikt Stockholm
Vintervägen 25
169 54 Solna

Kontakt:
Tel: 08277217
E-post: bandyn@sdfstockholm....

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg