#nouse{ color:red; } Ny domarregion i Mellansverige - Stockholm
Hoppa till sidans innehåll

Ny domarregion i Mellansverige

09 MAJ 2020 14:54
RDK har beslutat att slå ihop domarregionerna i Stockholm och Mellansverige. Domaransvarig i den nya regionen blir Bosse Fasth
  • Skapad: 09 MAJ 2020 14:54

Information om förändringen från RDK

Hej alla !
RDK har beslutat att göra en omorganisation avseende Domaransvar (DA) i distrikt Mellansverige och distrikt Stockholm. Håkan Brolin har tidigare under pågående säsong meddelat att detta skulle bli hans sista år som ansvariga DA i Distrikt Mellansverige. Vi tackar Håkan för ett engagerande och fantastiskt arbete i rollen som DA . Ett ofta otacksamt och tungt arbete som kräver mycket tid och många goda samarbetspartners. Vi hoppas kunna få nytta av Håkans mycket stora kompetens inom andra områden i kanske utökad omfattning än tidigare.


RDK har tittat på lite olika möjligheter att organisera detta område och att även utveckla organisationen ytterligare. Beslutet har landat i att vi kommer att samordna distrikten Stockholm och Mellansverige till ett stort distrikt med en huvudansvariga DA . Detta blir Bosse Fasth , nuvarande DA i Stockholm.


Vi ser flera fördelar i detta. Främst har Stockholm idag en mycket väl fungerande domarorganisation med stora resurser administrativt och personellt. Detta bör vi kunna spilla över på övriga i Distrikt Mellansverige. Vidare finns geografiska naturliga samordningsfördelar då Stockholm är "insprängt" i övriga Distrikt Mellansverige rent geografiskt. Även detta ger logistiska fördelar vid samordning. DK Stockholm med Bosse i ledningen kommer nu att bygga upp en organisation i övriga Mellansverige som tillsammans med övriga Domarsverige ska fungera på ett bra sätt. Arbetet inleds omgående och registrerade domare inom Profixio FX i Distrikt Mellan på distrikt- och förbundsdomarnivå kommer att i ett första skede att kontaktas för uppdatering av statusfrågor.

Varma vårhälsningar!

RDK gm Olle Modin

Skribent: Jonatan Jonsson
E-post: This is a mailto link

Bandydistrikt Stockholm logo

BANDYDISTRIKT STOCKHOLM
Målkurvan 24
122 49 Enskede

Tel:  08- 27 72 17
Mail: This is a mailto link
Bankgiro: 105-0590

 

Kontaktuppgifter Bandydistrikt Stockholms Domarekommitté

Mail: This is a mailto link

Postadress:
Bandyförbund distrikt Stockholm
Målkurvan 24
122 49 Enskede

Kontakt:
Tel: 08277217
E-post: bandyn@sdfstockholm....

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg