#nouse{ color:red; } Nyhetsbrev från Distriktsordförande - Mellansverige
Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev från Distriktsordförande

12 MAJ 2020 14:48
  • Skapad: 12 MAJ 2020 14:48

Vi har alla fått ändra vår livsstil och tänka på andra saker än vad vi är vana vid i dessa tider. Vi behöver tänka på våra nära och kära som kan behöva stöd vad det än må vara. Vi som har ett stort intresse av idrott och då främst bandy hoppas naturligtvis på att kommande säsong ska kunna genomföras som det är tänkt. Vi håller i dagarna på att planera för kommande aktiviteter på is och utanför banan. Det har att göra med styrelsearbete planera träffar och kurser i den mån det går att planera. Vi har tyvärr blivit tvungna att skjuta upp vårt årsmöte till den 27 augusti kl.18:30 som vi hoppas går att genomföra.Särskild kallelse kommer att skickas ut samt att information kommer att finnas på vår hemsida.

Vi deltar i många digitala möten med tanke på coronan. Våra styrelsemöten sker också digitalt.

Vi saknar personer som vill engagera sig i styrelsearbete både praktiskt och adminstrativt mer i detalj kan vi beskriva vid en personlig kontakt.Det är inget krav på att ha specifika kunskaper om bandy utan mer koncentration på styrelsearbete.

Det går nu att anmäla sig till serier och poolspel i FX. Vi kommer sedan att bjuda in till träffar som antingen kommer att ske digitalt eller fysiska möten på olika platser inom rimlig tid för att få ut så mycket information kring det som är av intresse för er. Vi tar gärna redan nu emot synpunkter och tankar som ni har. Ta gärna kontakt med RF-SISU för att göra ansökan angående uteblivna intäkter på grund av corona . Ansökningstiden går ut den 15 maj så det är bråttom.

Med bandyhälsning

Bo Häggqvist
Ordförande
This is a mailto link

Skribent: Margareta Grahn
E-post: Adressen Gömd

NÄR DU SKADAT DIG

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET


FLICKBANDYNS DAG

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

PROJEKTSTÖD IF

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200

Postadress:
Bandyförbundet distrikt Mellansverige
Bangårdsgatan 1
591 35 Motala

Kontakt:
Tel: 0704557282
E-post: This is a mailto link

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg